ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Kastania Korinthia, 20 016 +302747061202
ASTRA HOTEL
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
  • 1. Λίμνη Δόξα
  • 2. Μουσείο Φενεού
  • 3. Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
  • 4. Νεμέα
ΚΟΝΤΙΝΑ ΧΩΡΙΑ
  • 1. Φενεός
ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  • 1. Ζήρια Χιονοδρομικό Κέντρο

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Από το ξενοδοχείο στην Ορεινή Κορινθία «Άστρα», εκτός από τις διαδρομές «περιπέτειας», μπορείτε ν’ ακολουθήσετε ασφαλτοστρωμένους δρόμους που θα σας οδηγήσουν στο οροπέδιο του Φενεού, όπου βρίσκεται η γραφική λίμνη του φράγματος Δόξα και το ιστορικό μοναστήρι του Αϊ-Γιώργη.

Μιά πολύ γραφική διαδρομή μπορεί να σας οδηγήσει στα δικά μας «Μετέωρα» την Παναγία του βράχου στον Ταρσό και από εκεί αν θέλετε συνεχίζετε για Τρίκαλα.

Εναλλακτικά, έχετε την επιλογή να κατεβείτε προς τη λίμνη της Στυμφαλίας, όπου από τα παρατηρητήρια μπορείτε να χαρείτε στιγμές bird watching ή να περπατήσετε στο μαγικό χώρο της αρχαίας Στυμφάλου.

Εκεί επίσης, μη παραλείψετε να επισκεφθείτε το υπερσύγχρονο Μουσείο Περιβάλλοντος.Αν σας αρέσει το σκι, στα 65 χλμ. και σε μία ώρα, θα βρίσκεστε στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων ή στο αθλητικό κέντρο της Ζήρειας.

Μια μονοήμερη εκδρομή μπορεί να σας φέρει στους «δρόμους του κρασιού» της Νεμέας, όπου θα δοκιμάσετε τα φημισμένα κρασιά της περιοχής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΡΑ

Στο 107 χλμ. της Αθηνών-Πατρών στην έξοδο για Κιάτο βγαίνετε από την εθνική. Στα 200 μ. θα στρίψετε αριστερά (ορεινά). Από το σημείο αυτό απέχετε μόνο 50 χλμ. από τ’ «Άστρα». Μέχρι να φτάσετε σε μας, θα ακολουθείτε πάντα τον κύριο οδικό άξονα. Σε όλες τις σημαντικές διασταυρώσεις υπάρχουν πινακίδες όπου θα σας υποδεικνύουν «Γκούρα» ή ακόμα και «Καστανιά».

Τ’ «Άστρα» είναι στο χωριό Καστανιά Κορινθίας, επί του κυρίου αυτού δρόμου (αριστερά), προς το τέλος του χωριού.